Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden karaya atlamak

Rüyada gemiden karaya atlamak

Rüyada gemiden karaya atlamak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, maddi zararın büyük olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada gemiden karaya atlamak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada gemiden karaya atlamak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, tecrübe sahibi olacağına işarettir.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada gemiden karaya düşmek sağlıklı bir kişi olmaya, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiden karaya çıkmak kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine işarettir.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, sıkıntılı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments