Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tekneden atlamak

Rüyada tekneden atlamak

Rüyada tekneden atlamak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tekneden atlamak gördüyseniz:

  • Aile içindeki bir eşya veya para ile ilgili bir tartışmaya girebilirsin.

Rüyada tekneden denize atlamak maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına delalet eder.

Rüyada tekneden atlamak bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tekne turu görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine delalettir.

Rüyada sürat teknesi kullanmak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine tabir olunur.

Rüyada balıkçı teknesi görmek iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz tekne görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, çok daha iyi başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz tekne görmek parasız günler geçireceğine, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına tabir olunur.

Rüyada denizde tekneler görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments