Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akarsuya atlamak

Rüyada akarsuya atlamak

Rüyada akarsuya atlamak geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada akarsuya atlamak gördüyseniz:

  • Şansınızın olumlu desteği ile bütçenizi düzene koyabiliyorsunuz.

Rüyada akarsuyun üstünden atlamak hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine yorulur.

Rüyada akarsuya atlamak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akarsudan atlamak gıybet edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine delalet etmektedir.

Rüyada akarsudan geçmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada mavi akarsu görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada akarsudan abdest almak yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük bir akarsu görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına delalettir.

Rüyada akarsudan karşıya geçmek bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments