Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden denize atlamak

Rüyada gemiden denize atlamak

Rüyada gemiden denize atlamak kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada gemiden denize atlamak gördüyseniz:

  • Bir insan istemeden önce vermesini bilmelidir.

Rüyada gemiden denize atlamak kişinin şifa bulacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine inanılır.

Rüyada gemiden atlamak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden atladığını görmek büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada gemiden karaya atlamak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada gemiden suya atlamak varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bi yerden denize atlamak yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kayadan denize atlamak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumdan denize atlamak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments