Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden suya atlamak

Rüyada gemiden suya atlamak

Rüyada gemiden suya atlamak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına yorulur.

Rüyada gemiden suya atlamak gördüyseniz:

  • Gelen davet, öneri veya teklifleri doğru değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada gemiden suya atlamak kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada gemiden denize atlamak dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden karaya atlamak uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiden atlamak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına delalettir.

Rüyada gemiden atladığını görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada suyun içine atlamak zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, dinde bilginleşeceğine delalet eder.

Rüyada temiz suya atlamak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, kimsenin cesaret edemediği yollara girip muvaffak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derin suya atlamak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments