Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide battığını görmek

Rüyada gemide battığını görmek

Rüyada gemide battığını görmek mutluluğu yakalayacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, sadece kendisini düşüneceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, çok rahat bir şekilde çalışacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemide battığını gördüyseniz:

  • Bazı ters davranışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada batmış gemi görmek değişimler sayesinde uzun zamandan beri sıkıntı çeken rüya sahibinin, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada batan bir gemi görmek iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemilerin battığını görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulur.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak imkânların günden güne azalacağına, yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Rüyada gemide battığını görmek özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına delalettir.

Rüyada denizde geminin battığını görmek ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada batan gemiden kurtulmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye delalet etmektedir.

Rüyada denizde gemi batması görmek her şeyin sarpa saracağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments