Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde gemi batması görmek

Rüyada denizde gemi batması görmek

Rüyada denizde gemi batması görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına, aile veya akraba çevresinden kişiyi hayal kırıklığına uğratacak kimseler olacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada denizde gemi batması gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamlara çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada denizde batan gemi görmek sıkıntıların, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına yorulur.

Rüyada denizde gemi batması görmek yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde geminin battığını görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet eder.

Rüyada denizde gemi battığını görmek sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde batmış gemi görmek meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir geminin battığını görmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada batan gemi görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, istediklerini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada batan bir gemi görmek çok zor zamanlar yaşayacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments