Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batmış gemi görmek

Rüyada batmış gemi görmek

Rüyada batmış gemi görmek yeni bir ev alınacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, yaptığı işte sivrileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine delalettir.

Rüyada batmış gemi gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil ya da yolculuk bir ilişkinizi güçlendirebilir.

Rüyada bir geminin battığını görmek büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, farklı sosyal ortamlara gireceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde gemi batması görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine tabir olunur.

Rüyada batan gemiler görmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine işarettir.

Rüyada batan gemiden kurtulmak elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, başarılı adımlar atılacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına yorulmaktadır.

Rüyada batan bir gemi görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, aradaki buzların eritileceğine alamet etmektedir.

Rüyada batan gemiden insan kurtarmak yüzünün de yerlere düşeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına delalet eder.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına delalet eder.

Rüyada denizde batan gemi görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments