Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde geminin battığını görmek

Rüyada denizde geminin battığını görmek

Rüyada denizde geminin battığını görmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sorunlarının son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde geminin battığını gördüyseniz:

  • Baskı altında ödün vermemelisiniz.

Rüyada denizde batmış gemi görmek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde gemi battığını görmek ruhun ve kalbin rahat edeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizde gemi batması görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde batan gemi görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde geminin battığını görmek aşkının da kalıcı olacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına işarettir.

Rüyada batmış gemi görmek kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük düşüneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemide battığını görmek yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments