Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi yüzdürmek

Rüyada gemi yüzdürmek

Rüyada gemi yüzdürmek bereketin artacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, şansının bir ömür yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemi yüzdürmek gördüyseniz:

  • Ufukta aşk var veya sosyalleşerek, sizin için önemli bir kişiyle ilişkinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada gemi yüzdürmek ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, istenmediğiniz bir yere gitmeye işarettir.

Rüyada gemiden atlayıp yüzmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, ruhani önderlik yapacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret eder.

Rüyada denizde yüzmek ve gemiye binmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde gemi batması görmek ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada beyaz gemiler görmek hayırlı yollar keşfedeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada eski bir gemi görmek tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, iyi huylar edineceğine, bunun da geleceğine delalettir.

Rüyada geminin en üstünde olmak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments