Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geminin en üstünde olmak

Rüyada geminin en üstünde olmak

Rüyada geminin en üstünde olmak her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, başarısının artacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada geminin en üstünde olmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmamanız yanlış anlaşılmanıza veya karşınızdaki kişileri yanlış anlamanıza neden olabilir.

Rüyada geminin en üstünde olmak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenin en üstünde görmek esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına delalettir.

Rüyada binanın en üstünde olmak sırtının yere gelmeyeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenin en üstünde olmak kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada merdivenin en üstünde durmak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, helal lokmalar yiyeceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Rüyada geminin üstünde görmek yüzünün kızaracağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada denizin üstünde gemi görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının da kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz üstünde gemi görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments