Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz gemiler görmek

Rüyada beyaz gemiler görmek

Rüyada beyaz gemiler görmek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, evdeki nimetin çoğalacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada beyaz gemiler gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikir veya önerilerinden çok kendinizinkilere odaklanmanızda fayda var.

Rüyada beyaz gemi görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada beyaz gemiler görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük beyaz gemi görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bir gemiye binmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada denizde beyaz gemi görmek mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sevilen arkadaşlar ile aranın açılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz büyük gemi görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine işarettir.

Rüyada beyaz gemiye binmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz yelkenli gemi görmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments