Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, şifa edineceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada geminin karaya oturduğunu gördüyseniz:

  • Aşırılıkları olan ya da istikrarsız davranan kişilerden uzak durun.

Rüyada geminin karaya oturduğunu görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine inanılır.

Rüyada gemiden karaya çıkmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına alamet eder.

Rüyada gemiden karaya düşmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Rüyada geminin karaya çıktığını görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, üzüntülerinin sona ereceğine delalettir.

Rüyada gemiden karaya atlamak aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karaya vurmuş gemi görmek girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiyi karaya çıkarmak çok iyi bir kazanç elde edeceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments