Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiden atlayıp yüzmek

Rüyada gemiden atlayıp yüzmek

Rüyada gemiden atlayıp yüzmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, ün yapmayı başaracağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemiden atlayıp yüzmek gördüyseniz:

  • Sizi bayıltabilecek kişi veya olay azdır.

Rüyada gemiden atlayıp yüzmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada gemi yüzdürmek kötü kimselerin gittiği yollara girileceğine ve gereksiz yere emek harcanacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada denizde yüzmek ve gemiye binmek deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada demir atmış gemi görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada gemide at görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Rüyada atlarla yüzmek sevinçten adeta havalara uçacağına, bir bebek sahibi olacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada at derisi yüzmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada atın yüzdüğünü görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına, maddi kriz yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments