Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski bir gemi görmek

Rüyada eski bir gemi görmek

Rüyada eski bir gemi görmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, manevi anlamda çok yol katedileceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine işarettir.

Rüyada eski bir gemi gördüyseniz:

  • Meslektaş, müşteri ya da diğer yakınlarınızla farklılıklarınızı görmezden gelebilirseniz huzuru yakalayabilirsiniz.

Rüyada eski bir gemi görmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski gemi görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle gemiye binmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski gemiye binmek geçim derdinden kurtulacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski bir gemiye binmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada deniz üzerinde gemi görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada duran gemi görmek rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemiden atlamak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments