Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denizde yüzmek ve gemiye binmek

Rüyada denizde yüzmek ve gemiye binmek

Rüyada denizde yüzmek ve gemiye binmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde yüzmek ve gemiye binmek gördüyseniz:

  • Amaçlarınızı ya da yeteneklerinizi tamamlayan kişilerle ilişkilerinizi geliştirmeniz gerekiyor.

Rüyada denizde yüzmek ve gemiye binmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve eğer hanesinde bir hasta varsa yakın bir zamanda vefat edeceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada denizin üstünde gemiye binmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz üzerinde gemiye binmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiye binmek deniz görmek dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde gemiye binmek yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada gemi yüzdürmek duaların Allah katında karşılığını bulacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine delalet eder.

Rüyada gemiden atlayıp yüzmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, bereketli işlere gireceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments