Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi merdiveni görmek

Rüyada gemi merdiveni görmek

Rüyada gemi merdiveni görmek onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kendisi ile baş başa kalacağına işarettir.

Rüyada gemi merdiveni gördüyseniz:

  • Yeni gelişmeler sizin lehinizedir.

Rüyada gemi merdiveni görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gemide merdiven çıkmak meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada geminin yan yattığını görmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalettir.

Rüyada gemilerin yandığını görmek maddi olarak üstünlük elde edeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemiyi batırmak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kudret ve destek olacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemi tersanesi görmek üzüntülerin mutluluğa döneceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına delalet eder.

Rüyada gemiden suya düşmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına işaret eder.

Rüyada gemide kaybolmak eline güzel fırsatların geçeceğine, eşlerin ayrılacağına, hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments