Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide kaybolmak

Rüyada gemide kaybolmak

Rüyada gemide kaybolmak yokluk ve fakirlik içinde olacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, istediği gibi hareket edeceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına delalettir.

Rüyada gemide kaybolmak gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız veya oradan uzaklaşmanın yollarını aramanız gerekebilir.

Rüyada gemide kaybolmak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına işaret eder.

Rüyada kaybolduğu görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine işaret eder.

Rüyada yüzüğünün kaybolduğunu görmek ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbisesinin kaybolduğunu görmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına tabir olunur.

Rüyada terliğin kaybolduğunu görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kendisini mutsuz edeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin denizde kaybolduğunu görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına yorulur.

Rüyada ayın kaybolduğunu görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun kaybolduğunu görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments