Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemiyi batırmak

Rüyada gemiyi batırmak

Rüyada gemiyi batırmak hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada gemiyi batırmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsten birisinin çıkma teklifiyle karşılaşmanız ya da bir evlilik sözkonusuya karar vermeden önce iyi düşünün.

Rüyada gemiyi batırmak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada geminin batıp çıktığını görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, işte başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada makas batırmak kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kişisel problemlerini çözeceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada birine kalem batırmak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine inanılır.

Rüyada ayın batışını görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa iğne batırmak küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, çalışmalarının takdir edileceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada kulağa iğne batırmak kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, öz güveninin yerine geleceğine, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada gün batımını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments