Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi tersanesi görmek

Rüyada gemi tersanesi görmek

Rüyada gemi tersanesi görmek sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, ancak yılmayacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına işaret eder.

Rüyada gemi tersanesi gördüyseniz:

  • İnsanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada gemi tersanesi görmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına alamet eder.

Rüyada tersane görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada su üzerinde gemi görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, borçlarını ödeyeceğine, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına tabir olunur.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada bir geminin battığını görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde savaş gemisi görmek kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet eder.

Rüyada gemi güvertesi görmek rüya sahibinin rahatlığa kavuşacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, kalp kırmayacağına işaret eder.

Rüyada beyaz gemi görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments