Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemide merdiven çıkmak

Rüyada gemide merdiven çıkmak

Rüyada gemide merdiven çıkmak kişinin keyfinin yerine geleceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, arzularının yerine geleceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemide merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada gemide merdiven çıkmak merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada gemi merdiveni görmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada gemiyle yolculuğa çıkmak güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisiyle övüneceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemi seyahatine çıkmak sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gemiye çıkmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, rahata kavuşmaya, hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada gemiyle seyahate çıkmak sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzerek gemiye çıkmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada gemiyle karaya çıkmak işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kendi işini kuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments