Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geminin yan yattığını görmek

Rüyada geminin yan yattığını görmek

Rüyada geminin yan yattığını görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada geminin yan yattığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada geminin yan yattığını görmek mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yan yatmış gemi görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, her zaman hürmet göreceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına yorulur.

Rüyada yan yatan gemi görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yan yatmış bina görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına yorulmaktadır.

Rüyada binanın yan yattığını görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada otobüsün yan yattığını görmek yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yan yatan birini görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, onun istediği yoldan gideceğine, mesleğinde uzmanlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin yan yattığını görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments