Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemilerin yandığını görmek

Rüyada gemilerin yandığını görmek

Rüyada gemilerin yandığını görmek bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemilerin yandığını gördüyseniz:

  • Olayları etkilemek için fazla çaba gösteriyor olabilirsiniz.

Rüyada denizde geminin yandığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine tabir olunur.

Rüyada geminin yandığını görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işaret eder.

Rüyada gemi yandığını görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına ve bütün işlerin çok büyük başarılar ve çok büyük paralar getireceğine, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemilerin yandığını görmek işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada iş yerinin yandığını görmek aklına giren şeytana uyacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada dünyanın yandığını görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına alamet eder.

Rüyada odasının yandığını görmek iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine alamet eder.

Rüyada ölü birinin yandığını görmek aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments