Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi duymak

Rüyada gemi duymak

Rüyada gemi duymak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, geride bırakacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, doktordan doktora koşturacağına, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada gemi duymak gördüyseniz:

  • Gerçek şu ki, bazı şeylerle vedalaşmanız gerekebilir.

Rüyada gemi sesi duymak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına inanılır.

Rüyada gemi sireni duymak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulur.

Rüyada gemi duymak kötü ve zor günler yaşayacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına alamet eder.

Rüyada gemi düdüğü duymak ileriye gideceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine yorulur.

Rüyada gemi satın almak sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş gemi görmek korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, ters giden işlerin düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine yorulur.

Rüyada yeşil gemi görmek kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments