Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Rüyada dalgalı denizde gemiyle gitmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dalgalı denizde gemide gitmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işarettir.

Rüyada dalgalı deniz gemi görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine delalettir.

Rüyada dalgalı deniz ve gemi görmek ters giden işlerin normale döneceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalgalı denizde gemiye binmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, hayatının daha kolay olacağına, sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada dalgalı denizde gemi görmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine delalettir.

Rüyada dalgalı denizde gitmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, yaşama isteğinin artacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine delalettir.

Rüyada denizde giden gemi görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments