Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi düdüğü duymak

Rüyada gemi düdüğü duymak

Rüyada gemi düdüğü duymak büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına delalettir.

Rüyada gemi düdüğü duymak gördüyseniz:

  • Oraya buraya koşuşturmak yerine sabit bir yerde dostlarınızla birlikte olursanız daha mutlu olabilirsiniz.

Rüyada gemi düdüğü duymak yeni çalışmalar ortaya konacağına, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada düdük sesi duymak zor bir durumun üstesinden gelineceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada tren düdüğü duymak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş düdüklü tencere görmek uzun soluklu bir işe girileceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada düdük öttürmek rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada düdüklü tencere patlaması görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düdük görmek kudret sahibi olacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine alamet eder.

Rüyada düdüklü tencere görmek maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, düzenin kurulacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments