Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi satın almak

Rüyada gemi satın almak

Rüyada gemi satın almak çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, duaların kabul göreceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Rüyada gemi satın almak gördüyseniz:

  • Hiç durmadan problemli bir konuyu dile getirmeniz diğerleri için zorlayıcı bir durum olabilir.

Rüyada gemi satın almak büyük rızka ve nimetlere kavuşacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemiyle denizde gezmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine işaret eder.

Rüyada uçan gemiye binmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, mevkilerinin yüksek olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının gemiye bindiğini görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada gemiyi karada yürütmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada gemiyle batmak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemi devrilmesi görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada gemi düdüğü duymak evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments