Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş gemi görmek

Rüyada boş gemi görmek

Rüyada boş gemi görmek çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada boş gemi gördüyseniz:

  • İş hayatınızdaki değişiklikler özel yaşamınızı da etkileyebilir.

Rüyada boş gemi görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına yorulur.

Rüyada boşanmış eş görmek yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, ticarete atılacağına rivayet eder.

Rüyada yeni boş bir ev görmek bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine inanılır.

Rüyada dükkanın boş olduğunu görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş gardrop görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada boş tabak görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına işarettir.

Rüyada boş bebek mezarı görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine yorulur.

Rüyada kendi boş mezarını görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, çok başarılı olunacağına, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments