Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil gemi görmek

Rüyada yeşil gemi görmek

Rüyada yeşil gemi görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, hayırlı ve güzel olacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil gemi gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Rüyada yeşil gemi görmek istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına inanılır.

Rüyada gemi yürütmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, hayırlı haberlere, zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzen gemi görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada gemide olmak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına yorulur.

Rüyada geminin çarptığını görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada yanan gemiden kurtulmak üzerinde kafa yoracağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine tabir olunur.

Rüyada titanik gemisini görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada gemi resmi görmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments