Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi sireni duymak

Rüyada gemi sireni duymak

Rüyada gemi sireni duymak eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, sorunların kalmayacağına, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, terfi edeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemi sireni duymak gördüyseniz:

  • Küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

Rüyada gemi sireni duymak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada polis sireni duymak bereket ve zenginlik elde edeceğine, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine tabir olunur.

Rüyada siren sesi duymak kredi çekileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, onun kıymetini her daim bileceğine delalettir.

Rüyada ambulans sireni duymak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siren sesi görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine işaret eder.

Rüyada gemi duymak sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hataların düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada gemi sesi duymak büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına alamet eder.

Rüyada gemi düdüğü duymak hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments