Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi sesi duymak

Rüyada gemi sesi duymak

Rüyada gemi sesi duymak hayallerini gerçekleştireceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gemi sesi duymak gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Rüyada gemi sesi duymak amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada gemi düdüğü duymak toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına rivayet eder.

Rüyada gemi sireni duymak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına delalet eder.

Rüyada gemi duymak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, rahat bir nefes alacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada silah sesleri duymak bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada rüzgar sesi duymak orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine delalet eder.

Rüyada ambulans sesi duymak ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada hoca sesi duymak kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments