Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi direğine çıkmak

Rüyada gemi direğine çıkmak

Rüyada gemi direğine çıkmak yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, elinde bulunan imkânların pek hayırlı olmayacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, kendisini eve kapatacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, malvarlığının çok daha artacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemi direğine çıkmak gördüyseniz:

  • Bir yanlış bir ilişkinize zarar verebilir veya stres yaratabilir.

Rüyada gemi direğine çıkmak anne baba hayır dualarının alınacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine işaret eder.

Rüyada gemi direği görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına işarettir.

Rüyada direğe çıkmak sevap işleyeceğine, dua alacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada direğin tepesine çıkmak büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek direğe çıkmak bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, hayat daha olumlu bakılacağına işaret eder.

Rüyada beyaz direk görmek manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tahta direk görmek rüyayı gören kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments