Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada direğin tepesine çıkmak

Rüyada direğin tepesine çıkmak

Rüyada direğin tepesine çıkmak kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada direğin tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi mutlu edecek.

Rüyada direğin tepesine çıkmak eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine, yüzünün hep güleceğine delalet eder.

Rüyada direğe çıkmak sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulur.

Rüyada gemi direğine çıkmak mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına yorulur.

Rüyada yüksek direğe çıkmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek direğe tırmanmak gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada direğe çarpmak sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine delalet eder.

Rüyada direk taşımak dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, zenginliğini kaybedeceğine, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments