Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta direk görmek

Rüyada tahta direk görmek

Rüyada tahta direk görmek küslükleri gidereceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, aç kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta direk gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor.

Rüyada tahta direk görmek geçmişi unutup geleceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına delalettir.

Rüyada elektrik direğinin yandığını görmek mutlu ve güzel günlerin geleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek direğe çıkmak kişinin şifa bulacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada beton direk görmek düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, mutluluğunun katlanacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada balkon direği görmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada direğin tepesine çıkmak refah içinde olacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla direğe çarpmak ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments