Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir direğe çıkmak

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemenizde fayda var.

Rüyada yüksek direğe çıkmak mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, iyilik ve hayır bulacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek direğe tırmanmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine delalettir.

Rüyada gemi direğine çıkmak etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada direğe çıkmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada direğin tepesine çıkmak şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada gemi direği görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, güzelliklere rast gelineceğine, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada direk yıkıldığını görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments