Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek direğe çıkmak

Rüyada yüksek direğe çıkmak

Rüyada yüksek direğe çıkmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek direğe çıkmak gördüyseniz:

  • Gelecek planlarınıza daha fazla zaman ayırmalısınız.

Rüyada yüksek direğe çıkmak sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, çok kötü hissedileceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak derin bir nefes alacağına, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek direğe tırmanmak önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hayat düzeninin alt üst olacağına alamet eder.

Rüyada gemi direğine çıkmak borçlarını bitireceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, çalışmalarının takdir edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada direğe çıkmak atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada direğin tepesine çıkmak ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, attığı adımların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada direğe tırmanmak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalettir.

Rüyada direğe çarpmak helal ekmek yiyeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments