Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gemi direği görmek

Rüyada gemi direği görmek

Rüyada gemi direği görmek dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, inancının eksileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada gemi direği gördüyseniz:

  • Adil olunması gerekiyor.

Rüyada gemi direği görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına ve büyük bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gemi direğine çıkmak sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada direğe çıkmak içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, sıkılacağı bir haber almaya, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada elektrik direği görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada yıkılan direk görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine işarettir.

Rüyada yeşil direk görmek dost ve akrabalarla paylaşılacağına, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada direk taşımak kolaylıklarla karşılaşacağına, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına, can bulacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments