Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada direğe çıkmak

Rüyada direğe çıkmak

Rüyada direğe çıkmak içindeki sıkıntıların gideceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, moralinin her zaman yerinde olacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada direğe çıkmak gördüyseniz:

  • Sevgilinizle veya çocuklarla vakit geçirmeniz size iyi gelebilir.

Rüyada gemi direğine çıkmak eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yalan söyleyeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına inanılır.

Rüyada direğe çıkmak sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek direğe çıkmak mallarının artacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine delalettir.

Rüyada direğin tepesine çıkmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak eline büyük fırsatlar geçeceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, tecrübe sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yeşil direk görmek ticarette zarar edeceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elektrik direğinin devrildiğini görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına yorulur.

Rüyada trafo direği görmek kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments