Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz direk görmek

Rüyada beyaz direk görmek

Rüyada beyaz direk görmek sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, daha şık mekanlarda eğleneceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, aile içinden birinin gurbete çıkmasına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz direk gördüyseniz:

  • Çok fazla konuşmak veya gereksiz konuşmaları dinlemek yerine uygulayıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada beyaz direk görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada demir direk dikmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına inanılır.

Rüyada demir direk görmek yaşananları unutturacağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, küslükleri gidereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada direğe çıkmak bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına inanılır.

Rüyada tahta direk görmek çok kötü hissedileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada uzun direk görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada direğin yıkıldığını görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments