Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil direk görmek

Rüyada yeşil direk görmek

Rüyada yeşil direk görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine alamet eder.

Rüyada yeşil direk gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bazı şeyler yapmaya ikna ederken veya performanslarını arttırmak için kendinizden çok şey verebilirsiniz.

Rüyada yeşil direk görmek sevdikleri ile kavuşacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada uzun direk görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, ünleneceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada direk taşımak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş direk görmek sahip olduklarını başkalarına hava atmak için kullanacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada direğin tepesine çıkmak sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek direğe çıkmak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, tabiatı kötü olan kişiye, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir direk dikmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments