Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada direk taşımak

Rüyada direk taşımak

Rüyada direk taşımak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada direk taşımak gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizden gelebilecek bazı haberler canınızı sıkabilir.

Rüyada direk taşımak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton direk görmek ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına inanılır.

Rüyada elektrik direği görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada elektrik direğinin devrildiğini görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada direğin tepesine çıkmak kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, engellerin aşılacağına, işinin en iyisi olacağına işarettir.

Rüyada gemi direği görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil direk görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına delalettir.

Rüyada direk yıkıldığını görmek bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments