Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elektrik direği görmek

Rüyada elektrik direği görmek

Rüyada elektrik direği görmek parasının ve malının artacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, hayırlı adımlar atacağına, kendisi için çok zor atlatacağı kötü ve sorunlu günler geçireceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik direği gördüyseniz:

  • Belli bir ilerleme kaydedebileceğiniz konular söz konusu, isteklerinize süreç içinde ulaşabilirsiniz.

Rüyada elektrik direği görmek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet eder.

Rüyada elektrik direğinin devrildiğini görmek kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, işlerinin azalacağına delalet eder.

Rüyada elektrik direğini görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada elektrik direğinin yandığını görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil direk görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve çok uzun zamandan beri hayali kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş direk görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, kısmetinin ve şansının kapanacağına işaret eder.

Rüyada ağaç direk görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir direğe çıkmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments