Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıkılan direk görmek

Rüyada yıkılan direk görmek

Rüyada yıkılan direk görmek aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, insanların güvenini kazanacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, çalışmaları ile takdir toplayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına rivayet eder.

Rüyada yıkılan direk gördüyseniz:

  • İnsanların olayları sizin istediğiniz gibi görmesini sağlamak için uygulayacağınız taktikler imajınızı olumlu etkileyebilir.

Rüyada yıkılan direk görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Rüyada direk yıkıldığını görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada direğin yıkıldığını görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına, üzerinde kafa yoracağına delalet eder.

Rüyada direğin tepesine çıkmak verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işaret eder.

Rüyada demir direk görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına delalet eder.

Rüyada ev direği görmek dünya mallarının çoğalacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya yorulur.

Rüyada direğe yaslanmak maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada trafo direği görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments