Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinsiz düğün görmek

Rüyada gelinsiz düğün görmek

Rüyada gelinsiz düğün görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına delalettir.

Rüyada gelinsiz düğün gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz halletmeli başkalarına güvenmemelisiniz.

Rüyada gelinin düğününü görmek işlerin aksayacağına, iş yaşantısında hırslanacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına delalet eder.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelin damat düğün görmek üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde geline altın takmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada düğünde gelini görmemek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına delalet eder.

Rüyada gelin ve düğün görmek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine işaret eder.

Rüyada gelinsiz düğün görmek güçten düşeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada düğün ve gelin görmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments