Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelinin düğününü görmek

Rüyada gelinin düğününü görmek

Rüyada gelinin düğününü görmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada gelinin düğününü gördüyseniz:

  • Olumlu sonuçlar elde etmek için kişisel gelişiminize daha fazla önem vermelisiniz.

Rüyada düğün ve gelin görmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde geline altın takmak çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, moralinin yükseleceğine, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, rahat bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına delalet eder.

Rüyada düğünde gelin olmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada gelinin düğününü görmek çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, esenleyeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine yorulur.

Rüyada gelin ve düğün görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde gelini görmemek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine yorulur.

Rüyada düğünde gelin görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına yorulur.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments