Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde gelini görmemek

Rüyada düğünde gelini görmemek

Rüyada düğünde gelini görmemek işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde gelini görmemek gördüyseniz:

  • Yanında kendinizi iyi hissettiğiniz kişilerle zaman geçirmeniz keyifli vakitlerin garantisi olabilir.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek gülmeye hasret kalacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada gelin ve düğün görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına tabir olunur.

Rüyada düğün ve gelin görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, başarıyla geleceğine, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada düğünde gelin olmak maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada gelinin düğününü görmek hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde gelin görmek yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğünde geline altın takmak eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, ulvi kimse haline geleceğine, hikmet sahibi olacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelin düğün görmek fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments