Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin ve düğün görmek

Rüyada gelin ve düğün görmek

Rüyada gelin ve düğün görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine tabir olunur.

Rüyada gelin ve düğün gördüyseniz:

  • Her zamankinin dışında kalan yeni konularla ilgilenmelisiniz.

Rüyada düğünde geline altın takmak vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada gelin damat düğün görmek yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada gelin düğün görmek çıkış yolları bulacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğünde gelin görmek hafifleyeceğine, başarılı olacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, yardımcı olmayacağına işarettir.

Rüyada düğünde gelin olmak canının sağ olacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işarettir.

Rüyada gelinsiz düğün görmek yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düğün ve gelin görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, hoşluklarla karşılaşacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada düğünde gelini görmemek sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, kısmetlerinin açılacağına, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments