Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gelin damat düğün görmek

Rüyada gelin damat düğün görmek

Rüyada gelin damat düğün görmek kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin damat düğün gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten vazgeçebilirsiniz.

Rüyada gelin damat düğün görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek kazancını çoğaltacağına, uzaktan haberler işiteceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada toplu gelin ve damat görmek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gelin ve damadı görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, rahatının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok gelin damat görmek işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine delalet eder.

Rüyada damatsız gelin görmek sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelin ve damatlar görmek uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin gelin damat görmek âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, yol yordam öğretileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments