Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde gelin ve damat görmek

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada düğünde gelin ve damat gördüyseniz:

  • Hoş olmayan verilerin ortaya çıkması durumunda savunmaya geçmemelisiniz.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, iyi zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada gelin damat düğün görmek art niyetli kişilere uyacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına rivayet eder.

Rüyada gelin ve damatlar görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, rahatın yerine geleceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok gelin ve damat görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına işarettir.

Rüyada toplu gelin ve damat görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine delalettir.

Rüyada bir sürü gelin damat görmek hayırlı bir yola girileceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, hastalıkların yakınına uğramayacağına yorulur.

Rüyada gelin ve damadın öldüğünü görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinler ve damatlar görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments