Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğün ve gelin görmek

Rüyada düğün ve gelin görmek

Rüyada düğün ve gelin görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, şansın önünün kesileceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına inanılır.

Rüyada düğün ve gelin gördüyseniz:

  • İlham vermeyen rutin işleri bir kenara bırakıp, yeni yollara sapmalısınız.

Rüyada gelin düğün görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada düğünde gelini görmemek hakkıyla kazanca, hayırlı yollara gireceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde gelin olmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gelin ve düğün görmek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına inanılır.

Rüyada düğün ve gelin görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gelinsiz düğün görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına işaret eder.

Rüyada gelinin düğününü görmek işlerden hayır gelmeyeceğine, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düğünde gelin ve damat görmek malının ve aşının da çoğalacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments